Skip to main content
Meer van Editoo

Editoo magazine: vol met zomerse inspiratie over bladen maken

Iedereen kan bladen maken, dat is onze slogan. Als Editoo kunnen wij dan natuurlijk niet achterblijven. Daarom geven wij ieder kwartaal ons eigen Editoo magazine uit. Een magazine boordevol mooie voorbeelden en verhalen van andere bladenmakers. Ook staat het blad weer vol met handige tips en trucs om uw eigen blad nog mooier te maken. Nu de zomer echt begint presenteren wij onze zomereditie!

Voor vele is de zomer dé periode om op vakantie te gaan. Er op uit te trekken en te genieten van alles wat de natuur en andere landen ons te bieden hebben. In deze zomereditie besteden we volop aandacht aan verenigingen waarbij de woorden ‘reizen’ en ‘buitenland’ het hele jaar door rondzingen. In de zevende uitgave van het Editoo magazine komen de volgende verenigingen en onderwerpen aan bod:

  • Spoorgroep Zwitserland over de liefde voor het Zwitserse openbaar vervoer
  • Watersportvereniging Helius over geld verdienen met het clubblad
  • Zes tips om doeltreffend adverteerders te werven en te houden
  • Les Grappes d’Or over het samen genieten van mooie wijnen
  • Digitoo het digitale broertje van Editoo

Weer een magazine vol met inspiratie, ook voor uw eigen vereniging of club. Hier vindt u de digitale versie van het magazine. Maar het is natuurlijk nog leuker om het magazine thuis op de deurmat te vinden en eens lekker door te bladeren. Heeft u het Editoo magazine nog niet ontvangen? Dan sturen wij het u graag gratis toe. Mail even uw contactgegevens naar support [at] editoo.nl (subject: Editoo%20Magazine%207%20aanvragen) en het magazine komt uw kant op!