Skip to main content
Meer van Editoo

Veel gestelde vragen

Wat is Editoo?
Editoo is een online programma waarmee iedereen binnen korte tijd en tegen lage kosten een professioneel ogend blad kan maken.

Wat kost het gebruik van Editoo?
Helemaal niets! Het gebruik van de software is voor verenigingen en charitatieve instellingen gratis. Bedrijven betalen een kleine maandelijkse licentievergoeding. Bij opties & prijzen vindt u meer over de prijzen van het drukwerk.

Wat kan ik bestellen?
Bij elke editie geeft u aan hoeveel exemplaren u wilt laten drukken. Daarnaast ontvangt u van elke bestelde uitgave een pdf en een bladerbare versie die u digitaal kunt versturen.

Hoe snel is mijn drukwerk klaar?
Wij streven ernaar het bestelde drukwerk binnen 2 tot 3 werkdagen verzendklaar te hebben. U kunt het vervolgens afhalen, laten versturen in 1 doos, of verzenden per post.

Op welk papier drukt Editoo?
Het papiertype is 130 grams. De omslag van het magazine is ook op 130 grams papier gedrukt (selfcover).

Is er technische ondersteuning voor Editoo?
Ja. Er is een uitgebreide handleiding en een help-functie. Daarnaast bieden we maandelijks trainingen aan. Lukt het nog niet? Dan kunt u contact opnemen met de supportafdeling van Editoo. Zij helpen u graag verder.

Krijg ik van de bestelde uitgave ook een digitale versie?
Ja. Bij elke bestelde uitgave ontvangt u een pdf en een bladerbare versie die u digitaal kunt versturen.

Kan ik ook alleen een digitaal magazine maken?
Dat kan. In dat geval is Digitoo een perfecte manier om digitaal een magazine te maken.

Hoe maak ik een aantrekkelijk magazine?
Afwisseling is het toverwoord. Zorg voor variatie in beeld, tekst en ook in soort artikel. Wissel verslagen af met interviews en achtergrondverhalen. Kies bij de voorpagina voor een ‘simpele’ foto. Een close-up van een jeugdspeler werkt beter dan een actiefoto van een volledige veld met spelers. Kies beeld met kleuren die passen bij de huisstijl van het magazine.