Skip to main content
Meer van Editoo

Uw vakantiefoto’s in een eigen digitaal reismagazine?

Stelt u voor. U heeft een mooie reis of vakantie in het vooruitzicht. Wat is dan absoluut onmisbaar? Juist, uw camera! Wij Nederlanders fotograferen er tijdens de vakantie lustig op los. Een nieuw land brengt u naar nieuwe plekken en culturen die garant staan voor mooie belevenissen. Belevenissen die prachtige beelden opleveren. Maar wat doet u ermee als u weer thuis bent?

Bij thuiskomst zetten wij de foto’s en video’s op onze laptop of computer en een selectie wordt gedeeld op Facebook. Maar vaak gebeurt er verder niets. En hoe zonde is dat? Vaak wordt er niet meer naar omgekeken. Ga maar eens bij uzelf na. Hoeveel mapjes met vakantiefoto’s staan er niet onaangeroerd op uw computer of harde schijf? Dit terwijl het terugkijken van de foto’s mooie herinneringen oproept.

Roadtrip
Maar u kunt ook iets met uw foto’s doen. Maak er een digitaal reismagazine van. Suzanne maakte een reismagazine over haar roadtrip door Amerika. “Een vriendin tipte mij over Digitoo en de mogelijkheid om met dit online programma gratis een eigen reismagazine te maken. Tijdens de terugreis ben ik al begonnen met het maken van mijn eerste digitale reismagazine. Ik had een tussenstop in Houston, dus die tijd heb ik gelijk goed benut! Een combinatie van de tijd doden en leuk bezig zijn. Mijn mooie foto’s kon ik erin kwijt. Ik heb er ook meteen verhalen bij geschreven, zodat ik later nog precies weet wat ik op welke dag deed.” Benieuwd naar het magazine? Bekijk het hier.

Maak zelf een reismagazine
Gaat u komende zomer op vakantie of heeft u een mooie reis op de planning staan? Dan is het misschien leuk om van uw trip een digitaal magazine uit te brengen. U bundelt dan de mooiste foto’s en video’s samen met een leuke beschrijving erbij. Zo blijven de mooie momenten bewaard. U kunt ze daarna met een paar klikken op de muis online en op uw eigen smartphone, tablet of computer weer terug kijken. Zo heeft u uw eigen reismagazine altijd bij de hand!

Gaat u vaker op vakantie of op reis? Maak dan van iedere trip een aparte editie. Zo bouwt u een eigen reismagazine op en houdt u uw familie en vrienden op de hoogte.

Is uw reismagazine af? Dan kunt u het met een klik op de knop laten drukken! Zo haalt u ook meteen een gedrukt exemplaar in huis!