Skip to main content
Meer van Editoo

AVVN'ers: maak een mooi clubblad!

De AVVN en Editoo dagen u uit om zelf een mooi clubblad te maken. Editoo heeft hiervoor een speciale AVVN-huisstijl voor clubbladen ontworpen. Op zaterdag 31 oktober zijn alle aangesloten tuinverenigingen uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst.

Het bestuur van de AVVN (Algemene Vereniging van Volkstuinders Nederland) wil haar leden graag ondersteunen bij het verbeteren van de communicatie. In deze gedachte gaat het bestuur de samenwerking aan met Editoo. Er is een herkenbare AVVN-huisstijl ontworpen met een strakke vormgeving die voorzien is van speelse elementen. Deze huisstijl is in een voorbeeldblad gegoten: ‘Het Klaverblad'.

Het Klaverblad geeft een indruk van hoe een tuinblad er in de AVVN-huisstijl uit kan zien. Het blad oogt professioneel en aantrekkelijk. In het voorbeeldblad staat uitgelegd wat Editoo is én doet voor uw tuinvereniging.

Clubblad is goud waard
Voorzitter Chris Zijdeveld van de AVVN onderstreept het belang van een goed clubblad voor een tuinvereniging. Chris Zijdeveld: “Een visueel aantrekkelijk clubblad is goud waard. Een eigen clubblad is een uitgelezen medium om externe relaties, zoals de gemeente, te informeren over wat u allemaal als vereniging te bieden heeft. Als u in woord en beeld naar buiten treedt, helpt dat verrassend goed om uw positie te verstevigen. Er is nog een speciale mogelijkheid voor onze leden. Vanuit de AVVN-nieuwsrubriek kunt u naar believen door ons aangeleverde kopij en illustraties plaatsen in uw eigen blad.”

Informatiebijeenkomst 
Er is op zaterdag 31 oktober een speciale informatiebijeenkomst. Aan de hand van het AVVN-model geven wij vanuit Editoo een demonstratie van de opmaak en een toelichting over de vormgeving, helpdeskfunctie, drukkosten en verzending. Er is ruimte genoeg voor het stellen van vragen. Daarom worden ook nadrukkelijk de redactieleden van de clubbladen uitgenodigd. Want zij gaan straks uw mooie clubblad maken!

Op zaterdag 31 oktober start de bijeenkomst om 10.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Hierna sluiten we af met een lunch in het AVVN-Centrum voor Tuin en Natuur in Utrecht. Het adres is de Vogelvlinderweg 50, 3544 NJ Utrecht. Voor aangesloten verenigingen, bonden en tuingroepen zijn hier geen kosten aan verbonden. Wel vraagt de AVVN of u zich wilt aanmelden vóór 23 oktober. Dit kan via info [at] avvn.nl.

Hier ziet u de digitale versie van Het Klaverblad